Smile design

Revolutionerende tandbehandling i tæt samspil mellem dine behov og vores stærke faglighed.

Fremtidens behandling

Hvad er Smile Design?

Digital Smile Design (DSD) er ny form for holistisk tandbehandling, der starter et andet sted end normal tandpleje. Normalt tager større, æstetiske behandlinger kun udgangspunktet i tandsættet, og ofte er processen med at fremstille eksempelvis proteser langsom, fordi det er nødvendigt at tage gummiaftryk og fremstille prøveskinner først.

Det revolutionerende ved DSD er at processen starter omvendt; gennem en omfattende 3D-scanning er det nemlig muligt at lave en visualisering af dit tandsæt, og ud fra den fremstille protesen eller skinnen, så vi opnår det helt perfekte resultat med hensyn til farve, tandretning og bidefunktion, inden behandlingen overhovedet er gået i gang. 3D-scanningen tager desuden ikke kun billeder af tænderne, men af hele ansigtet og af din mimik.

Dermed er det muligt at skræddersy dit tandsæt efter hele din udtryksform – og det betyder meget for hvordan dit smil kommer til at se ud efter behandlingen. Derfor hedder det Smile Design – det handler nemlig ikke kun om at du får erstattet en eller flere tænder eller rettet tandsættet, men om at dit smil bliver præcis som det passer til dig.

Hos Tandkanalen er vi certificerede smile designere.

Hvad betyder det for mig?

Som patient betyder vores brug af Smile Design at du kan være med hele vejen. Når du skal have udrettet et større, æstetisk arbejde med eksempelvis tandretning, er det muligt for os at sammen se på dine tænder, redigere dem digitalt, og dermed få lavet de perfekte skinner, så resultatet bliver præcis som det skal være. Vi har en indgående kendskab til brugen af softwaren, og sammen med vores lange erfaring inden for æstetik og odontologi har vi de bedste vilkår for at opnå de ønskede resultater. Men det er dine ønskede resultater, og derfor er du også med under hele processen, således at vores faglighed kombineres med din økonomi og dine ønsker til dit smil.

Praktisk betyder vores brug af Smile Design at vi kan fremstille implantater, proteser og skinner med større præcision og uden ubehagelige gummiaftryk. Det gør også at vi hurtigere kan fremstille dem.