Økonomi

Prisliste, offentlige tilskud, betalingsmuligheder og lån til tandbehandling. Vi giver dig overkommelige muligheder for at kunne passe på din økonomi og dine tænder.

Hos os er du sikret en grundig og empatisk behandling

 • Prispolitik
  Vi arbejder i overensstemmelse med den aftale, der foreligger mellem Dansk Tandlægeforening og Sygesikringen. Vi afregner efter hver behandling. Du kan betale med kontanter eller Dankort.
 • Afbud
  Er du blevet forhindret i at møde til den aftalte tid, er det meget vigtigt for os, at du melder afbud hurtigst muligt – og senest dagen før inden kl. 10.00 via telefonen. Afbud via mail skal gives 2 dage før og ikke op til en weekend. Sker afbud via mail, skal dette bekræftes af klinikken.
 • Få overblik
  Hos os får du altid et individuelt behandlings-forslag på de større behandlinger. Så er du med hele vejen i beslutningsprocessen om omfanget af behandlingen og din investering i stærke og sunde tænder.
Bliv gratis medlem af Sundhed+ og få kredit, som du kan bruge til din tandbehandling.

Lån til tandbehandling

Bliv gratis medlem af Sundhed+ og få kredit, som du kan bruge til din tandbehandling.

Vi samarbejder med Sundhedplus, så du kan få mulighed for at få finansieret din tandbehandling.

Ved at oprette et gratis medlemskab hos Sundhed+, får du adgang til en fleksibel og attraktiv betalingsordning, hvor du selv bestemmer hvor meget du vil betale hver måned. Du kan ansøge om kredit her: https://www.sundhedplus.dk/fordele/

Brug låneberegneren for at få et overblik over finansieringsmulighederne.

Tilskud til tandlæge

Kan du få tilskud til tandlægebehandlingen?

Her på klinikken arbejder vi i overensstemmelse med den aftale, der foreligger mellem Dansk Tandlægeforening og Den offentlige Sygesikring. Langt de fleste behandlinger er omfattet af denne aftale.​ Tilskuddet fra sygesikringen fratrækkes automatisk på regningen og bliver udspecificeret herpå.

Er du medlem af Sygesikringen Danmark, er der yderligere mulighed for at få tilskud. Medlemskabet skal du blot meddele i receptionen. Så bliver dine oplysninger automatisk sendt videre til Sygeforsikring Danmark, og du vil efterfølgende få refunderet en del af din regning derfra.

Hvilke behandlinger, der giver ret til tilskud – og hvor meget – kan du læse mere om på Sygeforsikring Danmarks hjemmeside www.sygeforsikringdanmark.dk​

 • 0 – 15 årige
  I de fleste kommuner varetager den kommunale tandpleje alle eftersyn og behandlinger af børn fra 0 til 15 år. Denne har en særlig ekspertise, når det drejer sig om børn, hvorfor vi anbefaler, at man benytter denne. Desuden er behandlingen gratis.

  Det er dog muligt at vælge den private tandlæge til sine børn; dette medfører en egenbetaling på 35 %. Skiftet skal meddeles skoletandplejen, der videresender de relevante oplysninger.

 • 16- 17 årige
  Alle 16 og 17-årige har fuld valgfrihed mellem behandling i privat praksis eller på kommunal klinik. Behandlingen her på klinikken er gratis, og vi anbefaler kontrolbesøg her, mens det er gratis, for at lette overgangen til ungdomstandplejen. Inden du besøger os, er det vigtigt, at du er udmeldt fra Skoletandplejen. Først herefter gives der det fulde tilskud til dine behandlinger i privat regi.

 • 18- 25 årige
  Denne gruppe satser vi meget på at få til at gå regelmæssigt til tandlæge. Derfor er der større tilskud til de regelmæssige undersøgelser til de 18 – 25-årige, så de kan få nogle gode vaner og beholde de resultater, der er opnået i børne- og ungdomstandplejen.
 • Voksne
  Langt de fleste går i dag regelmæssigt til tandlæge, og det er også det, vi anbefaler. De undersøgelser, der foretages regelmæssigt, er billigere, ligesom de kontrolrøntgenbilleder, der optages i forbindelse med regelmæssig tandpleje, får et større tilskud. Det interval, den enkelte patient skal gå til kontrol efter, er forskelligt afhængig af, om man tit får huller i tænderne eller f.eks. har parodontose.
 • Pensionister
  Gennem § 17 i pensions-loven kan der søges om hel eller delvis betaling fra Kommunen. Fremgangsmåden er forskellig, afhængig af hvilken kommune, man bor i, og resultatet afhænger af ens personlige forhold. Vi hjælper gerne med ansøgningen.

 • Bistandklienter
  Også her er der mulighed for hjælp til behandlingen, og vi er vant til at hjælpe med de nødvendige papirer.​