Tandregulering

Gennemsigtig og aftagelig bøjle.

Få et naturligt og smukt smil

Vil du have rettet dine tænder, uden det påvirker dig eller din hverdag? Så kom og høre mere om Invisalign. Med invisalign kan du med en gennemsigtig og aftagelig bøjle få et naturligt og smukt smil. Du får rettet dine tænder på en fleksibel og nem måde, som ikke påvirker din hverdag. Det er den smarte bøjle som ingen kan se, og som giver dig dit smukke smil tilbage.

Vores Invisalign certificeret tandlæger er specialiseret i at skabe flotte og naturlige smil, så du kommer trygt igennem hele forløbet.

Vi er certificerede i Invisalign

På klinikken gør vi brug af tandretning med Invisalign. Invisalign er de usynlige, aftagelige skinner, der smertefrit retter dine tænder hen imod dit ønskede udseende over ca. 20 uger.

En tandretning med Invisalign er meget mere bekvem end med en traditionel metalbøjle, da de til enhver tid kan tages af – eksempelvis når du skal spise, have taget et billede, eller skal børste tænder. På den måde fylder tandretningen meget lidt i din hverdag, og andre kan ikke følge med i din behandling.

Når vi fremstiller Invisalign-skinner, gør vi det i forlængelse af Smile Design. Det betyder at vi sammen finder frem til den bedste løsning fra vores viden inden for æstetik, og dine behov i forbindelse med din økonomi og dine ønsker.