Tandregulering

Gennemsigtig og aftagelig bøjle.

Få et naturligt og smukt smil

Ønsker du at få rettet dine tænder uden at det påvirker dig eller din hverdag? Så ring og hør mere om Invisalign. Med Invisalign kan du, ved hjælp af en gennemsigtig og aftagelig bøjle, opnå et naturligt og smukt smil. Du får rettet dine tænder på en fleksibel og nem måde, som ikke påvirker din hverdag. Det er den smarte bøjle, som ingen kan se, og som giver dig dit smukke smil tilbage.
Vores Invisalign-certificerede tandlæger er specialiserede i at skabe flotte og naturlige smil, så du kan føle dig tryg igennem hele forløbet.

Vi er certificerede i Invisalign

På klinikken benytter vi os af tandretning med Invisalign. Invisalign er de usynlige, aftagelige skinner, der smertefrit retter dine tænder hen imod dit ønskede udseende.
En tandretning med Invisalign er langt mere bekvem end med en traditionel metalbøjle, da skinnerne til enhver tid kan tages af – for eksempel når du skal spise eller børste tænder. Derved fylder tandretningen minimalt i din dagligdag.
Når vi fremstiller Invisalign-skinner, gør vi det i forlængelse af Smile Design. Det betyder, at vi sammen finder frem til den bedste løsning ud fra vores viden inden for æstetik samt dine behov i forhold til økonomi og ønsker.