Tandkanalen er din lokale tandlæge i Albertslund og Virum

Hos Tandkanalen er du sikret en grundig og empatisk behandling, med fokus på dig, dine tænder, og dine behov.

Tandlægen, der tager sig tid til dig og dine behov

Dine behov

Hos Tandkanalen har vi altid patienten i fokus. Vi har en lang erfaring med at behandle tandlægeskræk, og vores behandlere bliver løbende videreuddannet inden for den seneste viden i branchen. Vi gør brug af den nyeste teknologi, og i kombination med de to, tilknyttede kirurger er det muligt for os at udføre alle former for tandpleje, uanset omfang. Men uanset hvilken behandling, eller behandlingens omfang, er vi altid i løbende dialog med vores patienter. Vores Smile Design-teknologi gør det muligt for os at designe dit smil i krydsfeltet mellem dine ønsker og vores faglighed, og vi går aldrig i gang med en behandling, uden du er 100% sikker på, hvad der skal ske. På Tandkanalen stiller vi skarpt på dine behov.

Din tid

Tandkanalen er lokalt forankret i Virum og Albertslund, og vi henviser kun i nødstilfælde til andre klinikker. Vi har nemlig altid tid til dig og dine behov – derfor er vi så opmærksom på at du får besvaret alle dine spørgsmål, luftet alle dine bekymringer, og at vi har en løbende, konstruktiv dialog med dig om, hvad der er bedst for dine tænder, din økonomi, og dine ønsker. Vores adgang til den nyeste teknologi gør desuden, at vores behandlinger er hurtige og effektive.

Derfor kan vi desuden garantere, at hvis du har behov for akut tandpleje, og du ringer inden kl. 10, så gør vi plads til en tid til dig på samme dag.

Dine tænder – hele livet

Vores udgangspunkt er altid forebyggelse, så du kan beholde dine tænder så længe som muligt. Vi ved nemlig, at den bedste løsning altid er, at du beholder tænderne i god stand, og det kræver en aktiv indsats. Vi er derfor løbende opmærksomme på kroniske infektionssygdomme såsom paradentose, og vi står altid til rådighed for at vejlede dig i, hvordan du bedst muligt vedligeholder tænderne hjemmefra. God mundhygiejne er nemlig det bedste forsvar mod infektionssygdomme, og dermed den bedste garant for, at dine tænder forbliver sunde hele livet.