10 september, 2019

Nyheder

Invisalign er en effektiv usynlig bøjle

Er du træt af dine skæve tænder eller dit store overbid?

Så er den usynlige bøjle Invisalign måske den rette løsning for dig. Her hos Tandklinikken ved Kanalen i Albertslund tilbyder vi tandregulering med Invisalign til alle kunder i og omkring Albertslund, Glostrup og Vallensbæk. ​ Vi er en professionel tandklinik, der har stor erfaring inden for faget. Derfor kan vi tilbyde mange forskellige behandlinger, blandt andet tandregulering med Invisalign. Dette er nutidens smarteste løsning for tandregulering. Der er nemlig tale om en nærmest usynlig bøjle, som er aftagelig, men som stadig er effektiv og som giver flotte resultater.

Hvad koster tandregulering?

Vi tager normalt 259 kr. for en forundersøgelse til Invisalign, hvor vi kigger på dine tænder og dine ønsker. Herefter laver vi en plan over forløbet, hvor du i 3D kan se det flotte resultat. Det koster normalt mellem 30-40.000 kr. at anvende Invisalign som tandlægeregulering. Metoden er en af de mest anerkendte i vores tid. Vælger du os som din næste tandlæge, garanterer vi et godt samarbejde og flotte resultater. Vi sætter altid vores kunders ønsker i centrum, hvor vi giver dig den bedst mulige behandling. Vores priser er konkurrencedygtige, mens kvaliteten af det udførte arbejde er høj.

Ring for at høre om dine muligheder for Invisalign

Vil du høre mere dine muligheder for tandregulering med Invisalign og få en mere nøjagtig pris, så kan du kontakte os med det samme. Vores klinik byder altid nye kunder velkomne. Du kan ringe på telefon 43 64 45 21 eller skrive til e-mail: info@tandkanalen.dk, så tager vi os en uforpligtende snak om dine ønsker og muligheder.​

2022-11-09T17:01:51+00:00
Go to Top