Kanalgaden i Albertslund er en del af det, der i daglig tale kaldes Kanalens Kvarter, og netop her ligger Tandkanalen; en tandlægeklinik der sætter patienten i fokus.

Hvis du leder efter en ny tandlæge i Albertslund, er du velkommen til at besøge Tandkanalen og få en snak med vores imødekommende personale. Her kan du få svar på eventuelle spørgsmål, ligesom du kan bestille tid til en uforpligtende konsultation, hvor du kan mærke efter, om vi er det rette valg for dig.

Lokal forankring med tandlæge i Kanalens Kvarter

Hos Tandkanalen har vi to klinikker – en i Virum og en i Kanalens Kvarter i Albertslund – og den lokale forankring er en stor del af vores identitet. Vi bestræber os på at gøre et besøg hos os nemt og enkelt, og vi sætter en ære i altid at have tid til dig og dine behov. Det gælder også, hvis du har brug for en akut tid på grund af et uheld eller tandpine; hvis du ringer inden kl. 10.00, så sørger vi for, at der bliver tid til dig samme dag.

Men det er ikke kun tilgængelighed og lokal forankring, der betyder noget for os. Det gør din mundsundhed naturligvis også. Vi tilbyder både det almindelige tandeftersyn, ligesom vi kan hjælpe dig, der ønsker at få rettet eller bleget dine tænder, så du kan få det smil, du drømmer om.

Tandlægerne kanalens kvarter: Kig ind til Tandkanalen

Sådan skifter du tandlæge

Hvis du er usikker på, hvordan man skifter tandlæge, kan vi berolige dig med, at det hverken er dyrt eller besværligt. Faktisk er det ganske gratis, og det eneste, du skal gøre, er at tage kontakt til den tandlæge, du gerne vil skifte til – du har nemlig frit tandlægevalg.

Det frie tandlægevalg betyder også, at du ikke behøver at bo i den kommune, du vælger at have tandlæge i. Det er helt op til dig. Måske er det praktisk at have tandlæge tæt på din arbejdsplads, eller måske har du fået anbefalet en anden tandlæge end den, der ligger tættest på dig.

Hos Tandkanalen i Albertslund er du velkommen til at booke en tid til en konsultation, hvis du ønsker at møde tandlægen, inden du skifter. Det gør du enten via vores digitale bookingsystem eller ved at ringe på tlf. (+45) 43 64 45 21. I telefonen vil du blive mødt af en venlig og imødekommende receptionist, der kan fortælle mere om vores behandlingsmuligheder og hjælpe dig med at bestille din første tid.

FAQ

Hvor finder jeg Tandkanalen i Albertslund?

Tandkanalen holder til på Kanalgaden 6 i Albertslund. Det område der populært kaldes Kanalens Kvarter.

Kan jeg få rettet tænder hos Tandkanalen?

Ja, hos Tandkanalen er vi certificeret i Invisalign, så vi kan tilbyde dig tandretning med den næste usynlige bøjle.

Koster det noget at skifte tandlæge?

Nej, det er altid gratis at skifte tandlæge, og du skal ikke gøre andet end at fortælle din nye tandlæge, at du ønsker at skifte – så klarer de alt det praktiske.