Albertslund
Vi har åbent9:00 - 18:00
Virum
Vi har åbent8:00 - 14:00

Smile Design2019-09-25T13:42:39+02:00

Fremtidens behandling

Hvad er Smile Design?

Digital Smile Design (DSD) er ny form for holistisk tandbehandling, der starter et andet sted end normal tandpleje. Normalt tager større, æstetiske behandlinger kun udgangspunktet i tandsættet, og ofte er processen med at fremstille eksempelvis proteser langsom, fordi det er nødvendigt at tage gummiaftryk og fremstille prøveskinner først.

Det revolutionærende ved DSD er at processen starter omvendt; gennem en omfattende 3D-scanning er det nemlig muligt at lave en visualisering af dit tandsæt, og ud fra den fremstille protesen eller skinnen, så vi opnår det helt perfekte resultat med hensyn til farve, tandretning og bidefunktion, inden behandlingen overhovedet er gået i gang. 3D-scanningen tager desuden ikke kun billeder af tænderne, men af hele ansigtet og af din mimik. Dermed er det muligt at skræddersy dit tandsæt efter hele din udtryksform – og det betyder meget for hvordan dit smil kommer til at se ud efter behandlingen. Derfor hedder det Smile Design – det handler nemlig ikke kun om at du får erstattet en eller flere tænder eller rettet tandsættet, men om at dit smil bliver præcis som det passer til dig.

Tandkanalen Albertslund

Hvad betyder det for mig?

Som patient betyder vores brug af Smile Design at du kan være med hele vejen. Når du skal have udrettet et større, æstetisk arbejde med eksempelvis tandretning, er det muligt for os at sammen se på dine tænder, redigere dem digitalt, og dermed få lavet de perfekte skinner, så resultatet bliver præcis som det skal være. Vi har en indgående kendskab til brugen af softwaren, og sammen med vores lange erfaring inden for æstetik og odontologi har vi de bedste vilkår for at opnå de ønskede resultater. Men det er dine ønskede resultater, og derfor er du også med under hele processen, således at vores faglighed kombineres med din økonomi og dine ønsker til dit smil.

Praktisk betyder vores brug af Smile Design at vi kan fremstille implantater, proteser og skinner med større præcision og uden ubehagelige gummiaftryk. Det gør også at vi hurtigere kan fremstille dem.

Invisalign

På klinikken gør vi brug af tandretning med Invisalign. Invisalign er usynlige, aftagelige skinner, der smertefrit retter dine tænder hen imod dit ønskede udseende over ca. 20 uger.

En tandretning med Invisalign er meget mere bekvem end med en traditionel metalbøjle, da de til enhver tid kan tages af – eksempelvis når du skal spise, have taget et billede, eller skal børste tænder. På den måde fylder tandretningen meget lidt i din hverdag, og andre kan ikke følge med i din behandling. Når vi fremstiller Invisalign-skinner, gør vi det i forlængelse af Smile Design. Det betyder at vi sammen finder frem til den bedste løsning fra vores viden inden for æstetik, og dine behov i forbindelse med din økonomi og dine ønsker.

Book tid online

Albertslund

Kanalgaden 6, 2620 Albertslund​

ÅbentÅbningstider idag: 9:00 - 18:00

Virum

Skovridergårdsvej 71, 1. sal, 2830 Virum

ÅbentÅbningstider idag: 8:00 - 14:00