Invisalign er en populær metode for voksne og unge, der ønsker en mindre synlig form for tandretning, end traditionelle bøjler kan give. Teknikken retter tænderne ved hjælp af en serie næsten usynlige plastikskinner, der er skræddersyet til den enkelte patients tænder og mund.

Hos Tandkanalen i Albertslund er vores bøjletandlæge certificeret i Invisalign, hvilket betyder, at tandlægen har gennemgået en specialuddannelse i behandlingsmetoden. Det er din garanti for et effektivt forløb og et flot resultat.

Få dit drømmesmil med Smile Design

Drømmer du om en tandretning med usynlige bøjler, kan du med fordel overveje Invisalign – og naturligvis også en certificeret bøjletandlæge. Det er et komplekst system, der kræver planlægning og overvågning for at sikre det bedst mulige resultat, og en erfaren tandlæge vil have den nødvendige viden til at udarbejde en behandlingsplan, der passer til dine specifikke behov.

Hos Tandkanalen tager en tandretning altid udgangspunkt i konceptet Smile Design, der er en holistisk tilgang til kosmetiske tandbehandlinger. Det betyder, at vi ikke udelukkende kigger på din tandstilling – vi tager også højde for dit ansigt og din mimik, så vi sikrer os, at du får et smil, der passer perfekt til lige præcis dig.

Selve behandlingen starter med en indledende konsultation, hvor vi udfører en 3D-scanning at dine tænder og mund. Herefter visualiserer vi det smil, du drømmer om og beregner, hvordan de respektive skinner skal udformes for at rykke dine tænder til den ønskede position.

Bøjletandlæge i Albertslund: Vi er certificerede i Invisalign

Selve behandlingsforløbet med Invisalign

Når din behandlingsplan er på plads, får du udleveret serien af skinner. Du skal bære skinnerne i 20-22 timer i døgnet, og hver skinne skal du bruge i ca. to uger, før du skifter til den næste.

Med vejledning fra os sørger du selv for at skifte skinnerne, efterhånden som tiden går, og derfor skal du kun forbi klinikken til kontrolbesøg med jævne mellemrum. Her kan vi overvåge fremskridtene og justere planen, hvis det bliver nødvendigt.

Behandlingstiden varierer fra patient til patient, men som tommelfingerregel kan du forvente et sted mellem 12 og 18 måneder. Nogle patienter vil kunne se resultater allerede efter 6 måneder, mens mere komplekse tilfælde kan tage længere tid.

Find din bøjletandlæge i Albertslund hos Tandkanalen

Hos Tandkanalen forstår vi, at beslutningen om at få en tandretning kan være stor og svær. Vi er her for at hjælpe dig gennem processen fra din første konsultation til det endelige resultat, og har du spørgsmål, skal du endelig kontakte os. Vores hold af dygtige tandlæger, klinikassistenter og receptionister, hos Tandkanalen i Albertslund, vil sørge for, at du føler dig tryg og godt informeret, så du kan træffe den rette beslutning for dig.

Er du klar til at starte din rejse mod dit drømmesmil, så kontakt os i dag for at booke en konsultation. Vi ser frem til at møde dig og hjælpe dig med at opnå det smil, du altid har drømt om!

LÆS OGSÅ: Tandregulering i Albertslund med gennemsigtig bøjle

FAQ

Hvad indebærer Smile Design-konceptet?

Hos Tandkanalen tager vi udgangspunkt i Smile Design-konceptet, når vi laver en tandretning med Invisalign. Udover at kigge på din tandstilling tager vi også højde for dit ansigt og din mimik, når vi sammen skal finde ud af, hvordan dit smil skal se ud.

Hvad koster en tandretning hos Tandkanalen?

Prisen for en tandretning varierer fra patient til patient, men du er velkommen til at booke en uforpligtende forundersøgelse, så vi kan give dit et overslag.

Hvor lang tid tager en behandling med Invisalign?

Der er ikke et endegyldigt svar på spørgsmålet om, hvor lang tid en Invisalign-behandling tager. Det afhænger af tandstillingens kompleksitet. Typisk tager det mellem 12-18 måneder.