Som voksen kan en tandregulering virke helt uoverskuelig, for de klassiske togskinner hører en anden aldersgruppe til. Hos Tandkanalen i Albertslund tilbyder vi tandregulering med en gennemsigtig og aftagelig bøjle, der ikke påvirker din hverdag – og som knap er synlig for omverdenen.

Bøjlen går også under navnet “Invisalign,” og vi er certificerede i den fleksible teknik, der i løbet af 3-18 måneder kan give dig det smil, du drømmer om.

Invisalign – den usynlige tandbøjle

En tandregulering i Albertslund med Invisalign er en diskret og effektiv løsning, der skånsomt skubber dine tænder ind i den ønskede position.

Selve behandlingen tager sit afsæt i konceptet Smile Design, som er en holistisk tilgang til kosmetiske tandbehandlinger. Vi kigger ikke isoleret på din tandstilling, tager tandaftryk og fremstiller prøveskinner som i gamle dage – vi laver i stedet en omfattende 3D-scanning af dit tandsæt,som i højere grad tager tager højde for dit ansigt og din mimik.

Tandregulering i Albertslund med gennemsigtig bøjle

Afsættet i Smile Design betyder, at du ikke bare får rettet dine tænder. Du får også et smil, der passer perfekt til lige netop dit ansigt. Det hele foregår i tæt samarbejde med dig, så det ikke kun er de faglige faktorer, der kommer i spil, men også dine ønsker og drømme for dit kommende smil.

En enkel proces uden mange tandlægebesøg

3D-scanningen og den efterfølgende digitale behandling og visualisering af tandstillingen betyder, at vi kan planlægge hele behandlingsforløbet på én gang. Skinnerne får du udleveret her på klinikken, og derefter foregår det meste af behandlingen hos dig selv.

Du skal bære de gennemsigtige skinner i 20-22 timer i døgnet, og afhængig af din behandlingsplan skifter du hver eller hver anden uge til den næste skinne i serien; stille og roligt rettes dine tænder for hver ny skinne, og til sidst har de nået den ønskede position – og dermed dit drømmesmil.

Indimellem skal du dog forbi klinikken til en kontrolundersøgelse, så vi sikrer, at alt forløber som planlagt.

Tandregulering i Albertslund

Bor du i eller omkring Albertslund, er det naturligt, at du leder efter en mulighed for tandregulering i området. Hos Tandkanalen hjælper vi dig hellere end gerne, og vi kan sagtens tage imod dig i klinikken, selvom du ikke får udført dine almindelige tandeftersyn hos os.

Vil du høre mere om tandregulering med Invisalign, er du velkommen til at kontakte klinikken for en uforpligtende snak om mulighederne. Du kan også booke en tid til en forundersøgelse i enten Albertslund eller Virum. Her vil en tandlæge gennemgå behandlingen med dig, kigge på dine tænder, forklare dig om mulighederne og ikke mindst give dig et overslag på, hvor meget en tandregulering med Invisalign kommer til at koste, samt hvor længe tandretningen vil tage.

Efter forundersøgelsen er du godt klædt på til at træffe en beslutning om, hvorvidt Invisalign er den rette løsning for dig.

FAQ

Gør det ondt at få rettet tænder med Invisalign?

Nej, en tandregulering med Invisalign gør ikke ondt. Det er en skånsom teknik, der langsomt flytter tænderne på plads, og du vil ikke opleve store smerter i den forbindelse.

Hvad koster en tandregulering med Invisalign?

Prisen på en tandregulering med Invisalign afhænger af forskellige faktorer. Du er velkommen til at bestille en tid til en forundersøgelse hos Tandkanalen i Alberslund eller Virum – her vil du blandt andet få et overslag på prisen i dit specifikke tilfælde.

Kan Invisalign bruges til alle tænder?

Der kan være tandstillinger, der er for komplekse til at kunne rettes med Invisalign. Hvis du bestiller en tid til en forundersøgelse hos Tandkanalen i Albertslund eller Virum, kan vi hurtigt fortælle dig, om Invisalign er en mulighed.