Vi giver dig muligheden for akut hjælp hos vores tandlægevagt

Har du akutte smerter og har du brug for tandlægevagt?

Vores tandlægevagt står altid klar til at hjælpe dig når smerter eller uheld opstår, uden for vores normale åbningstid. Vi ved det kan være smertefuldt og yderst ubehagligt at gå rundt med en tandpine, man ikke kan slippe af med. Men bare rolig, vi er her for dig, og vi vil altid gøre vores bedste for at give dig den bedste behandling. Vores dygtige lægevagt vil altid sidde klar ved telefonen til at hjælpe dig, og din tandpine.

Hvis du har brug for akut hjælp, og ikke kan vente til vi åbner klinikken igen, så send os en SMS hvor i du beskriver dit problem, og gerne vedhæfter et billede hvis det er muligt. Send din besked til: 71961523. Så vender vores tandelægevagt tilbage til dig hurtigst muligt, og altid indenfor 1 time.

Vi lover at vores tandlægevagt er mindst lige så dygtig og professionel som alle vores andre behandlere hos Tandkanalen. Så du kan roligt føle dig tryk, og vil være i gode hænder under hele sensationen.

Akut tandlæge og Covid-19

Alle tandlægeklinikker skal pt. lukke for normale behandlinger, men vi må stadig gerne behandle akutte smerter, problemer og skader.

Coronaplakat hos tandkanalen

Det er stadig sikkert for dig, som patient, at blive behandlet på vores klinik.

Har du akutte smerter og har du brug for tandlægevagt? Vi følger de nationale infektionshygiejniske retningslinjer for tandklinikker (NIR) nøje, og for at forebygge smitte med Coronavirus følger vi sundhedsstyrelsens anbefalinger til mindskelse af dette.

For at sikre at der ikke er risiko for smitte imellem patienter, bruger vi god tid på grundig rengøring/sterilisering af tandlægestole, overflader og instrumenter der har været i patientkontakt.
Vi sætter pris på høje hygiejnestandarter, for at undgå alle former for smitte.

Albertslund

Kanalgaden 6, 2620 Albertslund​

ÅbentÅbningstider idag: 8:00 - 16:00

Virum

Skovridergårdsvej 71, 1. sal, 2830 Virum

ÅbentÅbningstider idag: 8:00 - 16:00